Skip to content

Tree Hugger

Van planten tot vellen

Over ons

Het team van Tree Hugger Arborist Services bestaat uit gepassioneerde boomverzorgers die zich al sinds 2009 voor uw bomen inzetten. Wij begeleiden uw bomen in al hun ontwikkelingsstadia, van planten tot vellen.

Wij snoeien volgens de regels van de kunst om uw bomenbestand te beschermen en tegelijk de ruimtelijke beperkingen te respecteren. Wij beveiligen onderdelen die mechanisch verzwakt zijn met behulp van kroonankers. Wij verminderen of verdelgen de aanwezigheid van parasieten zoals de kastanjemineermot, de eikenprocessierups, bacteriële kanker, enz. of schadelijke schimmels zoals echte meeldauw.

Vellen is soms de laatste oplossing en wij kunnen dit veilig uitvoeren, ongeacht de moeilijkheden. Uw boom is misschien op de verkeerde plaats aangeplant en het is niet mogelijk is om verstandig te snoeien met inachtname van de beperkende omgevingsfactoren. Of misschien is hij stervende of afgestorven ten gevolge van droogte, schimmelaantasting zoals platanensterfte, iepenziekte, esdoornroet, essenziekte, armillaria, enz. of insectenaantasting zoals schorskevers of boktorren.

Onze Diensten

Expert op het gebied van kleine en zeer grote bomen met verplaatsing door heel België.

Vind ons op Facebook

Wij delen met u onze ervaring en onze grootste projecten

Contacteer ons

Contactez-nous